ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Τεχνικός Εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου, Θέρμανσης & Υδρευσης


Η επιχείρησή μας “ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νέα Ιωνία, δραστηριοποιείται από το 1999 στις υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Νέα Ιωνία και σε όλη την Αττική.

Η έμπιστη ομάδα μας, διαθέτοντας σύγχρονα εργαλεία και χάρη στη διαρκή επιμόρφωση μας σε νέες μεθόδους και τεχνικές, μπορεί να αναλάβει και να λύσει κάθε είδους πρόβλημα που αφορά τα υδραυλικά του χωρου σας, από το μικρότερο μερεμέτι έως τη μεγαλύτερη εγκατασταση.

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ:

  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις
  Ανακαινιση μπάνιου
  Εγκαταστάσεις θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης
  Ηλιακά συστήματα
  Ενεργειακα τζάκια σε συνάρτηση με θερμαντικά σώματα
  Αντλίες θερμότητας

 


 

 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους εργασία σχετικά με υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε είδους υδραυλικής εργασίας και εγγυημένο αποτέλεσμα, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Σε όλες τις δουλειές μας χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά, αρίστης ποιότητας, προσφέροντας αξιόπιστες και μακροχρόνιες λύσεις σε θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και με εσάς και ελπίζουμε να προσθέσουμε στην λίστα μας ακόμη έναν ευχαριστημένο πελάτη.
 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα δίπλα σας πρίν αλλά και μετά από οποιαδήποτε εργασία αφορά την ύδρευση και την θέρμανση του χώρου σας, εξυπηρετώντας άμεσα την Νέα Ιωνία και όλη την Αττική.